KREDI INDIVIDUALE DERI NË 35,000 EUR - Master Card Flexi ofron mundësi fleksibile përmes së cilës  blerjet mund të realizohen deri në 18 këste me 0% interes dhe fitoni bonus.
Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
06.04.2020 | 08:39
Njoftim për klientë,Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
01.04.2020 | 11:02
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITOREDëshirojmë
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
23.03.2020 | 08:48
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITOREDuke iu referuar vendimit të datës
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË DEGËVE ⏰
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË DEGËVE ⏰
19.03.2020 | 04:19
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË DEGËVE⏰Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër të masave
-Njoftim-
-Njoftim-
15.03.2020 | 12:38
Të nderuar klientë, Banka Ekonomike ju njofton se të gjitha degët/nëndegët e bankës do të
FTESË PËR TENDER - AUDITIMI I VEPRIMTARISË AFARISTE TË BANKËS EKONOMIKE NË VITIN 2020
FTESË PËR TENDER - AUDITIMI I VEPRIMTARISË AFARISTE TË BANKËS EKONOMIKE NË VITIN 2020 FTESË PËR TENDER QËLLIMI: AUDITIMI I VEPRIMTARISË AFARISTE TË BANKËS EKONOMIKE NË VITIN 2020Banka Ekonomike, sh.a. Prishtinë, në pajtim me detyrimet e
Kalkulatori i Kredive
Shkruaj shumën
Numri i muajve
Interesi vjetor
Kalkulatori i Depozitave
Shkruaje shumën
Zgjedhe periudhën
Interesi vjetor
Këtu përfshihet edhe taksa shtetërore (tatimi në fitim) që është e ndryshueshme në bazë të rregulloreve të qeverisë që për momentin është 10%
Euro
Blerja
Shitja
USD
1.1030
1.0630
GBP
0.9016
0.8616
CHF
1.0772
1.0372
Shënim: Normat e këmbimit valutor të paraqitura në web faqen e Bankës mund të ndryshojnë gjatë ditës, andaj nëse keni mospërputhje të normave të këmbimit valutor të paraqitura në web faqe, normat e ...