Obavestenje
Obavestenje
25.04.2020 | 07:09
Poštovani klijenti i građani, Kako bismo pravilno informisali i izbegli moguće zabrinutosti naših
Ditët e Agrobiznesit
Ditët e Agrobiznesit
07.06.2017 | 14:12
Në kuadër të "Ditëve të Agrobiznesit 2017” në Gjakovë, si aktivitet përmbyllës i tri ditëve, sot
Ditët e Agrobiznesit 2017
Ditët e Agrobiznesit 2017
03.06.2017 | 12:00
Banka Ekonomike po merr pjesë në “Ditët e Agrobiznesit 2017 ", i cili mbahet nga data 01 Qershori
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
01.06.2017 | 00:00
Fëmijët janë vatër e dashurisë të mbushur me çiltërsi, mrekullia e tyre qëndron në pafajësi,
16 vite së bashku me ju
16 vite së bashku me ju
30.05.2017 | 03:47
Të nderuar klientë,Banka Ekonomike shënon 16 vite së bashku me ju, duke qenë e vetmja bankë me
Banka Ekonomike dhuron donacion për SOS Fshatrat e Fëmijëve
Banka Ekonomike dhuron donacion për SOS Fshatrat e Fëmijëve
19.05.2017 | 12:00
Banka Ekonomike, gjatë organizimit të mbrëmjes për mbledhje të fondeve “Unë jap shpresë”, të
Dega Pejë
Dega Pejë
05.05.2017 | 12:00
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka ridizajnuar hapësirën e Degës së Pejës, duke
Socializimi i Stafit
Socializimi i Stafit
20.04.2017 | 00:00
Asnjë kompani nuk mund të mbijetoj pa një staf profesional dhe të përkushtuar. Angazhimi dhe
Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar "Prishtina 2017
Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar "Prishtina 2017
19.04.2017 | 12:00
Banka Ekonomike po merr pjesë në Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar "Prishtina 2017", i cili
Koordinator i Shitjes për Individë
Koordinator i Shitjes për Individë KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNEBanka Ekonomike, Zyra Qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:Koordinator i Shitjes për Individë  (1 vend
Trenutno nema oglasa za posao.
Trenutno nema oglasa za posao. Trenutno nema oglasa za posao.
Kalkulatori i Kredive
Shkruaj shumën
Numri i muajve
Interesi mujor
Kalkulatori i Depozitave
Shkruaje shumën
Zgjedhe periudhën
Interesi vjetor
Këtu nuk përfshihet taksa shtetërore (tatimi në fitim) që është e ndryshueshme në bazë të rregulloreve të qeverisë që për momentin është 10%
Euro
Blerja
Shitja
USD
1.0844
1.0444
GBP
0.8897
0.8497
CHF
0.9868
0.9468
Napomena: Stope razmene valuta prikazane na sajtu Banke mogu da variraju u toku dana, tako da ako imate neslaganje deviznih kurseva predstavljene na veb stranici, ponuđeni kursevi preko filijala ...