Kredi për sigurinë e veturës
Kredi për sigurinë e veturës
Me hapjen e llogarisë në Bankën Ekonomike, për të gjitha veturat që regjistrohen dhe sigurohen nga Agjentët e KS Sigurisë, shpenzimet e regjistrimit dhe sigurimit kasko mund ti paguani deri në 12 këste.

Regjistrimi i veturës dhe Sigurimi Kasko brenda një ore!

Ju do të përfitoni:

•    Normë atraktive të interesit
•    Pa bashkëhuamarrës
•    Pa garantues
•    Shuma e kredisë deri në 999 Eur
•    Maturiteti i kredisë deri në 12 muaj
•    Nuk kërkohen dokumente shtesë përveç dokumenteve të veturës

Produkti vlen për të gjithë klientët që:

•    Hapin ose kanë një llogari në Bankën Ekonomike
•    Regjistrojnë veturën në KS Siguria
•    Sigurimin Kasko në KS Siguria
•    Vetura duhet të jetë në emër të klientit

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: info@bekonomike.com

Për sugjerime dhe ankesa ju lutem na shkruani në kujdesindajklientit@bekonomike.com

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!
05.06.2023 | 03:42
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!Afatizo deri në 5 vjet dhe përfito normë efektive
-Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike-
-Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike-
10.04.2023 | 11:49
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Kredi për sigurinë e veturës
Kredi për sigurinë e veturës
03.04.2023 | 09:27
Me hapjen e llogarisë në Bankën Ekonomike, për të gjitha veturat që regjistrohen dhe sigurohen nga
-Njoftim-
-Njoftim-
31.03.2023 | 12:51
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që kanë produkte kreditore me Euribor se duke filluar