Njoftim për E-banking
Njoftim për E-banking

Të nderuar klientë,
 
Ju informojmë se Banka do të kryej disa ndërhyrje lidhur me përmirësimin e funksionit të platformës së e-banking, me qëllim të rritjes së cilësisë së shërbimit, ditën e Diel, datë 26.02.2023, mund të ketë ndërprerje eventuale gjatë qasjes në platformën E-banking.
 
Për çfarëdo paqartësie që mund të keni ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat: 038 500 500 & 049 733 322, apo na shkruani në kujdesindajklientit@bekonomike.com!
 
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
 
List of videos
Kampanja e Depozitave në valutën USD
Kampanja e Depozitave në valutën USD
10.03.2023 | 03:57
Mundësi për liri fitim derisa rri!Afatizo deri në 12 muaj dhe përfito normë efektive të interesit
Njoftim për E-banking
Njoftim për E-banking
24.02.2023 | 11:13
Të nderuar klientë, Ju informojmë se Banka do të kryej disa ndërhyrje lidhur me përmirësimin e
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
23.02.2023 | 04:27
Ski nevojë të mendosh nëse kësti i kredisë do të rritet sepse me Bankën Ekonomike në 5 VITET E PARA
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef!
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef!
21.12.2022 | 03:23
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef! Merr veturë me lizing duke filluar nga 10%