Njoftim - Banka Ekonomike
Njoftim - Banka Ekonomike
Njoftim i përditësuar me datë 01.10.2022, ora 19:00
 
I/e nderuar klient,
 
Ju njoftojmë se pas përfundimit të investimeve në avancim të infrastrukturës është rikthyer në funksion edhe përdorimi i Kredit kartelave. 
 
 _______________________________________________________________________________________________________________ 
 
 Njoftim i përditësuar me datë 28.09.2022, ora 16:00
 
I/e nderuar klient,
 
Ju njoftojmë se pas investimeve në avancim të infrastrukturës është rikthyer në funksion përdorimi i Debit kartelave, si dhe shërbimet në ATM.
 
Ndërsa së shpejti do të rikthehet edhe përdorimi i kredit kartelave.

 __________________________________________________________________________________________________________________
 
I/e nderuar klient,
 
Ju njoftojmë se me date 28.09.2022, si rezultat i investimeve në avancim të infrastrukturës, me qëllim të rritjes së cilësisë së shërbimit, do të ketë ndërprerje të përkohshme të përdorimit të kartelave në POS, ATM si dhe blerjet online në internet.
Kredit kartelat do të kenë ndërprerje të përkohshme nga ora 01:55 deri në orën 13:00, ndërsa Debit kartelat dhe ATM do të kenë ndërprerje të përkohshme/jashtë funksionit nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të vazhdojnë të i shfrytëzojnë kanalet alternative të bankimit:

•    Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking;
•    Deponim dhe tërheqje të mjeteve në degët dhe nëndegët e Bankës Ekonomike, të cilat do të punojnë me orar të zgjatur, deri në orën 20:00.
 
Për çfarëdo paqartësie që mund të keni, ju lutemi na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat: 0800 50505; 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!
05.06.2023 | 03:42
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!Afatizo deri në 5 vjet dhe përfito normë efektive
-Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike-
-Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike-
10.04.2023 | 11:49
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Kredi për sigurinë e veturës
Kredi për sigurinë e veturës
03.04.2023 | 09:27
Me hapjen e llogarisë në Bankën Ekonomike, për të gjitha veturat që regjistrohen dhe sigurohen nga
-Njoftim-
-Njoftim-
31.03.2023 | 12:51
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që kanë produkte kreditore me Euribor se duke filluar