Lansimi i shërbimit 3D Secure për debit dhe kredit kartelat Visa
Lansimi i shërbimit 3D Secure për debit dhe kredit kartelat Visa
I/e nderuar klient,
 
Ju njoftojmë se me datë 01.10.2022, si rezultat i investimeve në avancim të infrastrukturës, me qëllim të rritjes së cilësisë së shërbimit, kemi lansuar shërbimin 3D Secure për debit dhe kredit kartelat Visa.

3D Secure është standard ndërkombëtar i cili mundëson vërtetimin e origjinalitetit të kartelës dhe transaksionin e blerjes online. Programi është i zhvilluar në mënyrë që për çdo transaksion online nga debit apo kredit kartela juaj VISA, të realizuar në web faqet e certifikuara me “3D Secure”, ju do të pranoni përmes SMS-it një fjalëkalim për të autorizuar transaksionin tuaj.

Kurseni kohën tuaj duke realizuar blerje online në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurtë.

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Kampanja e Depozitave në valutën USD
Kampanja e Depozitave në valutën USD
10.03.2023 | 03:57
Mundësi për liri fitim derisa rri!Afatizo deri në 12 muaj dhe përfito normë efektive të interesit
Njoftim për E-banking
Njoftim për E-banking
24.02.2023 | 11:13
Të nderuar klientë, Ju informojmë se Banka do të kryej disa ndërhyrje lidhur me përmirësimin e
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
23.02.2023 | 04:27
Ski nevojë të mendosh nëse kësti i kredisë do të rritet sepse me Bankën Ekonomike në 5 VITET E PARA
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef!
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef!
21.12.2022 | 03:23
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef! Merr veturë me lizing duke filluar nga 10%