Fillo karrierën në Bankën Ekonomike
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike

Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!

 

Nëse ju doni të filloni një karrierë me një Bankë me mundësi zhvillimi profesional përmes programeve të trajnimit, punës praktike dhe orientimit të karrierës atëherë ne ju inkurajojmë të përzgjedhni Bankën Ekonomike!

Të gjithë studentët e vitit të fundit apo të sapo diplomuarit nga të gjitha vendet e Kosovës ftohen të aplikojnë për punë praktike.

 

Puna praktike mundësohet:

  • Në Departamente/Degë,
  • Përmes programeve të trajnimit për zhvillim profesional si dhe
  • Zhvillim të karrierës suaj me një Bankë vendore ku mundësitë për t’iu bashkuar ekipës sonë janë të mëdha!


E vetmja mënyrë për të aplikuar për punë praktike në Bankën Ekonomike është përmes formularit online të aplikimit, i cili gjendet në web faqen tonë zyrtare: www.bekonomike.com   APLIKO TANI

 

Aplikimi për punë praktike do të jetë i hapur nga data 1 Maj deri më 25 Qershor 2022!

 

Ju faleminderit që keni përzgjedhur bankën tonë si vendin ku mund të zhvilloheni profesionalisht

Banka Ekonomike me kënaqësi do ta shqyrtoj aplikacionin tuaj!

Për informata shtesë ju lutem drejtohuni tek burimetnjerezore@bekonomike.com apo telefononi në: +383 (0) 500 500 lok.119

 

Ju mirëpresim!

 


 

 

 

 


 

 

List of videos
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA GARANTUES DHE PA HIPOTEKË
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA GARANTUES DHE PA HIPOTEKË
03.06.2022 | 02:46
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA GARANTUS PA HIPOTEKË Nisja marë e mirë. Ndrysho gjërat
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
12.05.2022 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 13 Qershor 2022, Kushtet