Lizing për financimin e veturave
Lizing për financimin e veturave
 
Veturë t’vogël, veturë t’madhe, t’re apo t’përdorur
Hala tu menu a?
Merr ofertën e marume veç për ty nga Banka Ekonomike.
 
  •   Lizing për financimin e veturave
  •   Çmim preferencial të sigurimit KASKO
  •   Norme preferenciale të interesit
*Target grupi i kësaj kampanje do të jenë klientët individualë, klientët e biznesve të vogla dhe të mesme si dhe klientët e korporatave.

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: info@bekonomike.com

Apliko online:https://bit.ly/3FMMwR9

Banka Ekonomike
20 vjet, besim dhe partnetitet!
 
List of videos
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA GARANTUES DHE PA HIPOTEKË
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA GARANTUES DHE PA HIPOTEKË
03.06.2022 | 02:46
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA GARANTUS PA HIPOTEKË Nisja marë e mirë. Ndrysho gjërat
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
12.05.2022 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 13 Qershor 2022, Kushtet