Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
 Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë

  1. Kushte preferenciale të interesit
  2. Procedurë e shpejtë

Apliko online për kredi: https://bit.ly/3FMMwR9

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve  në numrat 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni njërën nga degët tona më të afërta.

*Target grupi i kësaj kampanje janë të gjitha kompanitë e vogla dhe të mesme të profileve të ndryshme si dhe agro bizneset dhe bujqit. Përjashtim prej kampanjës bëjnë bizneset e pa regjistruara (duke mos përfshi klientët Agro).

Banka Ekonomike
20 VITE – BESIM DHE PARTNERITET
 
 
 
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa