Afatizo deri në 5 vjet
Afatizo deri në 5 vjet
Për ju kursimet kanë shumë rëndësi, ndërsa për ne keni rëndësi ju.
 
Afatizo deri në 5 vjet dhe përfito normë të interesit deri në 2.6%.
 
Norma efektive e interesit deri në 2.6%, apo varësisht nga vitet e maturimit të afatizimit që zgjedhni.
 
 
Nëpërmjet depozitave me afat ju përfitoni transparencë, siguri, fitim dhe fleksibilitet në planet tuaja të kursimit.
 
 
Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ☎️ 038 500 500 & 📲 049 733 322, apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!
 
Banka Ekonomike
20 vjet Besim dhe Partneritet
 
List of videos
Lizing për financimin e veturave
Lizing për financimin e veturave
15.11.2021 | 04:24
Veturë t’vogël, veturë t’madhe, t’re apo t’perdorur Hala tu menu a ? Merr oferten e marume veq per
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EUR
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EUR
04.11.2021 | 01:44
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EURO, PA HIPOTEKË Ndrysho gjërat për të mirë! Merr kredi
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
28.10.2021 | 03:32
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 50,000 Euro.✅ Pa
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
22.10.2021 | 04:09
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë Kushte preferenciale të interesit Procedurë e