Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë

Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 50,000 Euro.

✅ Pa hipotekë
✅ Kushte preferenciale
✅ Grejs periudhë
 
Apliko online për kredi: https://bit.ly/3FMMwR9

*Të gjithë fermerët individual dhe agrobizneset të cilët gjenerojnë të hyra nga veprimtaritë e tyre bujqësore mund të aplikojnë për kredi në këtë kampanjë.

Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ☎️ 038 500 500 & 📲 049 733 322.

Mendo sivjet për investimet e Pranverës!🌾👨🌾

Banka Ekonomike
20 VITE – BESIM DHE PARTNERITET
List of videos
Lizing për financimin e veturave
Lizing për financimin e veturave
15.11.2021 | 04:24
Veturë t’vogël, veturë t’madhe, t’re apo t’perdorur Hala tu menu a ? Merr oferten e marume veq per
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EUR
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EUR
04.11.2021 | 01:44
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EURO, PA HIPOTEKË Ndrysho gjërat për të mirë! Merr kredi
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
28.10.2021 | 03:32
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 50,000 Euro.✅ Pa
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
22.10.2021 | 04:09
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë Kushte preferenciale të interesit Procedurë e