Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri

Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri 

 

Banka Ekonomike në bashkëpunim me partnerët Autosallon Alberti, Auto Kaçandolli, Auto Luxury, Auto Mita, Auto Trade KosovaAuto Trimi, Auto Sherreti, Kompanisë së sigurimeve Siguria, si dhe kompanisë së ndërmjetësimit Shield Brokers lanson kampanjën më të re të financimit të veturave përmes LIZINGUT.

 

Ju poashtu nga kjo ofertë do të përfitoni:

 

o   Kasko – FALAS për vitin e parë

o   Regjistrimi i parë dhe TPL – FALAS

o   Kushte preferenciale

o   Aprovim i shpejtë

o   Kohëzgjatja deri në 72 muaj

 

*Target grupi i kësaj kampanje do të jenë klientët individualë, klientët e biznesve të vogla dhe të mesme si dhe klientët e korporatave.

 

Apliko Onlinehttps://bit.ly/3kERJPG

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa