Banka Ekonomike marrëveshje me Panorama Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Panorama Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Panorama Residence

Banka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur marrëveshje për financim të blerjes së shtëpive në Lagjen “Panorama Residence”
 
Përmes Kredisë Hipotekare, klientët e Bankës Ekonomike do të mund të financojnë blerjen e shtëpive në Lagjen “Panorama Residence” në Ferizaj.
o   Norma atraktive të interesit
o   Afati i kthimit të kredisë deri në 30 vite
o   Minimumi i pjesëmarrjes 10%
Zgjidhe shtëpinë tënde në Panorama Residence dhe vizito degët e Bankës Ekonomike për të aplikuar për Kredi Hipotekare.
 
Oferta vlen edhe për bashkatdhetarët tanë!
 
Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni njërën nga degët tona.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa