Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të kësaj, Banka Ekonomike vazhdon që të ofrojë mundësi financimi të gjithë bujqëve në mënyrë që të realizojnë projektet dhe të rrisin rendimentin e tyre.

Kushtet e kampanjës:
•    Kredi bujqësore deri në 10,000 Eur
•    0% shpenzime administrative
•    Afati deri në 60 muaj
•    Aprovim të shpejtë
•    Kushte preferenciale
•    Pako optimale për klientë të bujqësisë
•    Norma vjetore e interesit duke filluar nga 14%
•    Norma efektive e interesit duke filluar nga 14.93%
•    Për shumën 10,000 Eur afati 60 muaj, totali i obligimeve që duhet të paguhet deri në maturim të kredisë është 13,961.38 Eur.

 
Target grupi i kësaj kampanje janë të gjitha bizneset dhe individët e aktivitetit agro.
Në kuadër të kampanjës, klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe produkte dhe shërbime tjera siç janë: mbitërheqja, kredit kartela, E-Banking etj.
 
Në kuadër të kushteve të kampanjës klientët agro do të mund të tejkalojnë disa nga pengesat e biznesit siç është mungesa e hipotekës, do të përfitojnë çmime preferenciale dhe shërbim efikas.”

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa