Banka Ekonomike me lokacion të ri në Kaçanik
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Kaçanik

 
 

Banka Ekonomike me lokacion të ri në Kaçanik

Banka Ekonomike ka kënaqësinë të njoftojë të gjithë klientët për rialokimin e Degës Kaçanik në një lokacion të ri “Bulevardi Ismajl Raka Nr. 48” si pjesë e planit strategjik për të zgjeruar aktivitetin e biznesit si dhe për të shërbyer më shumë klientë.

“Është nder për mua të jem pjesë e hapjes së kësaj dege në Kaçanik e që është tregues i angazhimit të Bankës Ekonomike si partner në zhvillimin ekonomik dhe financiar në tërë vendin. Banka Ekonomike ka të punësuar 340 punëtorë në një rrjet prej 30 degëve në anembanë vendin të cilat përfshinë degët kryesore dhe nëndegët. Përfitimet e këtij investimi për qytetaret dhe bizneset e Kaçanikut dhe vendeve përreth do të realizohen vetëm kur klientët marrin standardin dhe cilësinë e shërbimit për të cilin ata kanë të drejtë”, tha Arijan Haxhibeqiri, Zv Kryeshef Ekzekutiv.

List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa