Banka Ekonomike me lokacion të ri në Ferizaj
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Ferizaj
 

 

Banka Ekonomike me lokacion të ri në Ferizaj

 

Banka Ekonomike ka kënaqësinë të njoftojë të gjithë klientët për rialokimin e Degës Ferizaj në një lokacion të ri, Rr. Vëllezërit Gërvalla nr. 1, duke ofruar një ambient të ri në përputhje me imazhin e ri të Bankës Ekonomike.

Me hapjen e kësaj dege Banka Ekonomike rikonfirmon angazhimin në rrugëtimin e saj drejt modernizimit të infrastrukturës të rrjetit të degëve, për të qenë në hap me zhvillimet e fundit në ofrimin e shërbimeve më cilësore për klientët e saj.

Unë nuk kam asnjë dyshim se angazhimi për Kosovën nga Banka Ekonomike do të bëhet më i fortë dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen, pasi Banka Ekonomike zhvillon një biznes të shpërblimit në Kosove dhe jep një kontribut domethënës në zhvillimin e sektorit financiar efikas dhe të qëndrueshëm. Përfitimet e këtij investimi për qytetaret dhe bizneset e Ferizajt dhe vendeve përreth do të realizohen vetëm kur klientët marrin standardin dhe cilësinë e shërbimit për të cilin ata kanë të drejtë. Gjithashtu, duke pas parasysh zhvillimin e tregut bankar drejt digjitalizimit të ofrimit të shërbimeve, në qytetin e Ferizajt banka jonë ka krijuar hapësirën vetshërbyese 24/7 me qëllim të qasjes sa më të lehtë në kryerjen e shërbimeve në çdo kohë nga ana e klientëve”, tha Arijan Haxhibeqiri, ZV Kryeshef Ekzekutiv.

 
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa