BANKA EKONOMIKE ËSHTË DUKE MARRË PJESË NË PANAIRIN E AGROBIZNESIT DHE USHQIMIT “AGROKOS”
BANKA EKONOMIKE ËSHTË DUKE MARRË PJESË NË PANAIRIN E AGROBIZNESIT DHE USHQIMIT “AGROKOS”

Banka Ekonomike është duke marrë pjesë në Panairin e Agrobiznesit dhe Ushqimit “AGROKOS”, i cili është duke u mbajtur në Pallatin e Rinisë në Prishtinë.

Për t’u njoftuar me ofertat më të reja të Bankës Ekonomike, na vizitoni nga sot deri më 19 Tetor 2018.

Ju mirëpresim.

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa