Banka Ekonomike me lokacion të ri në Lipjan
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Lipjan
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Lipjan
 
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka rialokuar Degën e Lipjanit në një lokacion të ri.
 
Ky lokacion me dizajn modern është në përputhje me imazhin e ri të Bankës Ekonomike, i cili ofron hapësirë më të përshtatshme, komunikim më të mirë, qasje më të lehtë dhe të shpejtë në produktet dhe shërbimet bankare.
 
Adresa e degës së re është Sheshi Adem Jashari pn.
 
Na vizitoni, Ju mirëpresim!
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa