Rialokimi i bankomatit
Rialokimi i bankomatit
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka rialokuar bankomatin i cili gjendet te Pallati i Rinisë.
 
Bankomati i rialokuar tani gjendet pranë hyrjes kryesore të Pallatit të Rinisë.
 
Vendosja e këtij bankomati, klientëve do të ju mundësojë qasje në llogaritë e tyre 24 orë në ditë, çdo ditë të javës. Ky hap konfirmon misionin e bankës për të krijuar kushte sa më të përshtatshme klientëve tanë.
 
Ju mirëpresim!
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa