NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E JASHTËZAKONSHME TË ASAMBLESË SË AKSIONARËVE, QERSHOR, 2015
NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E JASHTËZAKONSHME TË ASAMBLESË SË AKSIONARËVE, QERSHOR, 2015
NJOFTIM
Njoftohen dhe ftohen të marrin pjesë të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike, sh.a. Prishtinë, në Mbledhjen  e Jashtëzakonshme të Asamblesë së Aksionarëve të Bankës Ekonomike, e caktuar të mbahet me daten 25.06.2015 në orën 11:00 .
Mbledhja do të mbahet në  lokalet e Zyrës Qendrore të Bankës Ekonomike në Prishtinë,  në Sheshin ”Nënë Tereza”, p.nr.
Për këtë mbledhje propozohet ky:
                                           
R E N D   D I T E
  1.      Hapja e mbledhjes          
  a/ Formimi i kryesisë së punës
  b/ Formimi i komitetit votues
  c/ Caktimi i procesmbajtësit            
 
  2. Zgjedhja –kompletimi i Bordit të Drejtorëve me anëtarin e rinj         
 
 3. Të ndryshme
                                                                                        
                                                                                                            Nga  Bordi i  Drejtorëve
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa