KREDI BIZNESI
KREDI BIZNESI
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës?
Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në 50% më lirë, dhe shfrytëzoni mundësitë për mbitërheqje deri në 150% të qarkullimit me kohëzgjatje deri në 24 muaj.
Ju poashtu do të përfitoni:
• E-Banking (aktivizimi falas)
• SMS Banking 
• Flexi Kartelë – (Master Kredit Kartelë) me të cilën mund të paguani deri në 18 këste
- pa provizion
- fitoni bonus
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa