BANKA EKONOMIKE NËNSHKRUAN MARRËVESHJE ME VALA
BANKA EKONOMIKE NËNSHKRUAN MARRËVESHJE ME VALA
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si dhe përcjelljes së avancimeve teknologjike, sot nënshkroi marrëveshjen me Z. Agron Mustafa Drejtorin Menaxhues të Vala për rimbushjen e telefonave mobil thjesht dhe lehtë vetëm përmes një SMS.
Ndër të tjera, Drejtoresha Ekzekutive e Bankës Ekonomike me rastin e nënshkrimit të kësaj marrëveshje tha: Duke pas parasysh përkushtimin e vazhdueshëm të Bankës Ekonomike për ofrimin e shërbimeve moderne dhe të avancuara në treg, ne sot  po bëjmë edhe një hap drejt modernizimit të shërbimeve tona, dhe kështu së bashku me Z. Mustafa ne sot po nënshkruajmë një marrëveshje e cila është në interes të klientëve të Bankës dhe Valës, kjo marrëveshje ndër të tjera i mundëson klientëve tanë që përmes llogarisë në Bankën Ekonomike me vetëm një SMS të mund të rimbushin telefonat e tyre mobil, apo edhe të ju dërgojnë mbushje të tjerëve.
Ky shërbim kursen kohën dhe rrit fleksibilitetin tuaj.
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa