RRITE BIZNESIN TEND ME KREDI PËR BIZNES DERI NË 100,000 EUR
RRITE BIZNESIN TEND ME KREDI PËR BIZNES DERI NË 100,000 EUR
Banka Ekonomike me ofertën më të re për Biznese ofron zgjidhjen ideale për ju, duke ju mundësuar t'i realizoni synimet tuaja shumë lehtë dhe shpejtë.
OFERTA PËR BIZNESE:
Kredi biznesi deri në 100,000 EUR
0% Shpenzime administrative
Grejs Periudhë
Normë Preferenciale të Interesit
Flexi Kartelë (Mastercard) deri në 18 këste pa provizion, fito bonus, me mirëmbajtje falas për vitin e parë
E-Banking aktivizimi falas
SMS Njoftimi
Për çdo informatë shtesë, ju lutem vizitoni njërën nga degët tona në mbarë Kosovën
                                                                Oferta Vlenë deri më 30 Tetor 2014
Ju mirëpresim!                                                                                                                                                        +381 (0) 38 22 53 53
Banka Ekonomike                                                                                                                                                 +386 (0) 49 73 33 22
Traditë dhe Siguri                                                                                                                                              www.bekonomike.com
                                                                                                                                                       
Facebook: Banka Ekonomike
Instagram: bankaekonomike
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa