KESH KREDI DERI NË 5,000 EUR
KESH KREDI DERI NË 5,000 EUR
Banka Ekonomike, me ofertën më të re, i bën ëndrrat tuaja realitet
 
Merr kredi personale deri në 5,000 Eur
Duke paguar vetëm 82 Eur në muaj
Si dhe 0% shpenzimet administrative
Pa garantues dhe pa bashkëhuamarrës
Kurse kredinë filloni ta paguani pas 3 muajve
 
Nuk mbetet me kaq, ju poashtu përfitoni edhe:
 
Flexi Kartelë – kreditë kartelë me të cilën mund të paguani deri në 18 këste, pa provizion dhe njëkohësisht fitoni bonus – mirëmbajtja falas për vitin e parë
E banking & SMS Banking – aktivizimi falas
 
Për informata më të hollësishme, ju lutemi vizitoni njërën nga degët tona më të afërt për ju!
 
Oferta vlen deri më 30 Gusht 2014
                                                           
Ju mirëpresim!                                                                                                                                                           +381 (0) 38 22 53 53
Banka Ekonomike                                                                                                                                                    +386 (0) 49 73 33 22
Traditë dhe siguri                                                                                                                                              www.bekonomike.com 
                                                                                                                                                                                                                           Facebook: Banka Ekonomike
                                                                                                                                                                                                                             Instagram: bankaekonomike
 
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa