OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
Me rastin e mbajtjës së Panairit të Produkteve Bujqësore 2013, për të gjithë klientët e sektorit të Bujqësisë Banka Ekonomike ofron Kredi Bujqësore me 0% shpenzime administrative gjatë tërë muajit Tetor.
Ky hap korrespondon me një prej qëllimeve të Bankës Ekonomike për të mbështetur rritjen e prodhimtarisë vendore me theks të veçantë sektorin e bujqësisë.
Për çdo informatë shtesë rreth shfrytëzimit të kësaj oferte, ju lutem vizitoni njërën prej degëve të Bankës Ekonomike në të gjithë Kosovën. 
Partneriteti vendor jep sukses!
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa