BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
Si sinjal i gatishmërisë dhe rëndësisë në trajtimin e sektorit të bujqësisë së Republikës së Kosovës, Banka Ekonomike edhe këtë vit merr pjesë në Panairin e Bujqësisë 2013.
Me qëllim të mbështetjës së klientëve që merren me sektorin e bujqësisë, Banka Ekonomike gjatë tërë muajit Tetor ofron kredi bujqësore pa shpenzime administrative!
Panairi zyrtarisht ka filluar ditën e mërkurë (02 Tetor) dhe do të jetë i hapur deri ditën e shtunë (05 Tetor) në orën 16:00.
Për më shumë informata rreth panairit apo mundësive për aplikim, ju lutem vizitoni njërën nga degët e Bankës Ekonomike në gjithë Kosovën. 
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa