Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 26 Maj 2022, çmimorja për persona fizik dhe juridik do të ketë disa ndryshime.
 
Shërbimet/çmimet të cilat do të ndryshohen nga data 26 Maj 2022 janë:
 

•    Procesimi i pagave – brenda dhe jashtë Bankës Ekonomike
•    Dhënja e pëlqimit për legalizim, parcializim dhe bartje të pronësisë
•    Mbështetja financiare e zotuar dhe e pa zotuar
•    Hapja e llogarive për personat fizik dhe juridik
•    Kërkesa për lirim apo ndryshim të hipotekës para përfundimit të kredisë
•    Mirëmbajtja vjetore e Kredit Kartelave
•    Transferet ndërmjet llogarive brenda Bankës Ekonomike
•    Tërheqja e parave të gatshme në arka
•    Transferet ndërkombëtare hyrëse
•    Deponimet e monedhave metalike
•    Produktet e Lizingut financiar për patundshmëri
 

Për më shumë informata, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe  049 733 322.
List of videos
Lansimi i shërbimit 3D Secure për debit dhe kredit kartelat Visa
Lansimi i shërbimit 3D Secure për debit dhe kredit kartelat Visa
01.10.2022 | 12:02
I/e nderuar klient, Ju njoftojmë se me datë 01.10.2022, si rezultat i investimeve në avancim të
Njoftim - Banka Ekonomike
Njoftim - Banka Ekonomike
26.09.2022 | 10:06
I/e nderuar, Ju njoftojmë se me date 28.09.2022, si rezultat i investimeve në avancim të
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!