Panairi i Produkteve Bujqësore dhe Agro Industriale
Panairi i Produkteve Bujqësore dhe Agro Industriale
Banka Ekonomike po merr pjesë në Panairin e Produkteve Bujqësore dhe Agro Industriale "Prishtina 2017", i cili mbahet deri ditën e Shtune (30 Shtator 2017) në Qendrën e Panaireve, fshati Bërnicë – Prishtinë, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë.
 
Banka Ekonomike, si banka e vetme me 100 përqind kapital vendor, gjithsesi ndjen përgjegjësi të shtuar në pjesëmarrjen aktive në zhvillimin e ekonomisë vendore, me ç’rast ka dizajnuar të gjitha produktet e shërbimet bankare, të përshtatura për agro bizneset. 
 
Na vizitoni, Ju mirëpresim!
 
 
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa