Panairi i Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale
Panairi i Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale
 
Banka Ekonomike është duke marr pjesë në Panairin e Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë.
 
Panairi është duke u mbajtur në Qendrën e Panaireve, fshati Shkabaj – Prishtinë, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë dhe do të zgjasë deri me 01.10.2016
 
Na vizitoni, ju mirëpresim!
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!
Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
21.06.2022 | 12:38
Për kartelat me të cilat janë bërë së paku 10 apo më shumë blerje tek tregtarët vendorë ose
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
KREDI INDIVIDUALE DERI NE 20,000 EURO, PA BASHKEHUAMARRES DHE PA GARANTUES
10.06.2022 | 04:36
Për qejf ton, deri n’20,000 Eur pa kërkon. Merr kredi individuale deri në 20,000 Eur pa