- Master Card Flexi ofron mundësi fleksibile përmes së cilës  blerjet mund të realizohen deri në 18 këste me 0% interes dhe fitoni bonus.
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË
15.02.2019 | 15:03
OFERTË SPECIALE PËR INDIVIDË Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit,
Banka Ekonomike vazhdon të ndajë mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale, Kredi për Mikro Biznese si dhe Kredi për Agro Biznese.
Banka Ekonomike vazhdon të ndajë mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale, Kredi për Mikro Biznese si dhe Kredi për Agro Biznese.
23.01.2019 | 12:00
Avantazhi i vërtetë konkurues në çdo biznes është vetëm një fjalë - ajo është Punonjësi. Dhe
NJOFTIM - MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM - MBYLLJA E LLOGARIVE
15.01.2019 | 09:39
Njoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë se me
Banka Ekonomike shpërblehet me çmimin Punëdhënësi i vitit 2018
Banka Ekonomike shpërblehet me çmimin Punëdhënësi i vitit 2018
19.12.2018 | 12:00
Në mbrëmjen Gala të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, Banka Ekonomike është shpërblyer me
Banka Ekonomike ndan mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale dhe Kredi për Mikro Biznese.
Banka Ekonomike ndan mirënjohje për performuesit më të mirë gjatë kampanjave për Kredi Individuale dhe Kredi për Mikro Biznese.
12.12.2018 | 12:00
Asnjë kompani nuk mund të mbijetoj në dimensionin afatgjatë dhe dinamik pa një staf proaktiv,
Banka e vetme me kapital 100% VENDOR
Banka e vetme me kapital 100% VENDOR
27.11.2018 | 12:00
Banka e vetme me kapital 100% VENDOR Banka Ekonomike Mendon për ty!
DIL NË BANKËN EKONOMIKE
DIL NË BANKËN EKONOMIKE
07.11.2018 | 12:00
Dil në Bankën Ekonomike Transferoje rrogën dhe përfito shumë shërbime bankare pa pagesë! Na
Me rastin e ditës botërore të kursimit, Banka Ekonomike ka mirëpritur një grup nxënësish të shkollës së gjuhëve të huaja “ BRITTON’S”,
Me rastin e ditës botërore të kursimit, Banka Ekonomike ka mirëpritur një grup nxënësish të shkollës së gjuhëve të huaja “ BRITTON’S”,
31.10.2018 | 12:00
Me rastin e ditës botërore të kursimit, Banka Ekonomike ka mirëpritur një grup nxënësish të
BANKA EKONOMIKE ËSHTË DUKE MARRË PJESË NË PANAIRIN E AGROBIZNESIT DHE USHQIMIT “AGROKOS”
BANKA EKONOMIKE ËSHTË DUKE MARRË PJESË NË PANAIRIN E AGROBIZNESIT DHE USHQIMIT “AGROKOS”
17.10.2018 | 12:00
Banka Ekonomike është duke marrë pjesë në Panairin e Agrobiznesit dhe Ushqimit “AGROKOS”, i cili
KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE-Koordinator për Kredi Problematike-Departamenti i Riskut Kreditor  (1 vend pune)
KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE-Koordinator për Kredi Problematike-Departamenti i Riskut Kreditor (1 vend pune) KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE-Koordinator për Kredi Problematike-Departamenti i Riskut Kreditor (1 vend pune)
FTESË PËR TENDER-- FURNIZIM ME PAJISJE TË TEKNOLOGJISË INFORMATIVE  PËR VIRTUALIZIM TË INFRSATRUKTURËS
FTESË PËR TENDER-- FURNIZIM ME PAJISJE TË TEKNOLOGJISË INFORMATIVE PËR VIRTUALIZIM TË INFRSATRUKTURËS Banka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, fton subjektet e interesuara të paraqesin ofertat për: FURNIZIM ME PAJISJE TË TEKNOLOGJISË INFORMATIVE PËR VIRTUALIZIM TË
NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT TË PARЁ PUBLIK - NPT “FLORIMI”
NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT TË PARЁ PUBLIK - NPT “FLORIMI” NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT TË PARЁ PUBLIK - NPT “FLORIMI”Përmbaruesi Privat në Gjilan Kushtrim Musa ka nxjerrë Konkluzion P.nr.651/2015,të datës 26.09.
Kalkulatori i Kredive
Shkruaj shumën
Numri i muajve
Interesi vjetor
Kalkulatori i Depozitave
Shkruaje shumën
Zgjedhe periudhën
Interesi vjetor
Këtu përfshihet edhe taksa shtetërore (tatimi në fitim) që është e ndryshueshme në bazë të rregulloreve të qeverisë që për momentin është 10%
Euro
Blerja
Shitja
USD
1.1495
1.1095
GBP
0.8956
0.8556
CHF
1.1558
1.1158
Shënim: Normat e këmbimit valutor të paraqitura në web faqen e Bankës mund të ndryshojnë gjatë ditës, andaj nëse keni mospërputhje të normave të këmbimit valutor të paraqitura në web faqe, normat e ...