Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Fëmijët janë vatër e dashurisë të mbushur me çiltërsi, mrekullia e tyre qëndron në pafajësi, thjeshtësi, besnikëri dhe drejtësi. Prandaj me të drejtë konsiderohen si gurthemel i një kombi e shoqërie. Janë të vegjël por që mund ta ndryshojnë botën duke qenë qytetar të së ardhmes.
Kështu, ndalojmë për një çast dhe festojmë ekzistencën e tyre duke qenë falenderues për ta që i kemi, e njëherit japim maksimumin që të sigurohemi se po bëjmë çdo gjë të mundshme që ata të kenë të gjitha mundësitë të rriten në kushte e rrethana sa më të mira e lehtësuese që të ndërtojnë një të ardhme që do ta shpie njerëzimin drejtë prosperitetit e lumturisë së pamohueshme.
Banka Ekonomike pati privilegjin e shpërndarjes së dhuratave modeste në ditën ndërkombëtare të fëmijëve në disa shkolla të Kosovës dhe kemi shpresën që kështu, sadopak, arritëm të shpërndajmë shpirt festiv dhe lumturi për këta fëmijë të mrekullueshëm.
 
 
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Obavestenje
Obavestenje
25.04.2020 | 07:09
Poštovani klijenti i građani, Kako bismo pravilno informisali i izbegli moguće zabrinutosti naših
Ditët e Agrobiznesit
Ditët e Agrobiznesit
07.06.2017 | 14:12
Në kuadër të "Ditëve të Agrobiznesit 2017” në Gjakovë, si aktivitet përmbyllës i tri ditëve, sot
Ditët e Agrobiznesit 2017
Ditët e Agrobiznesit 2017
03.06.2017 | 12:00
Banka Ekonomike po merr pjesë në “Ditët e Agrobiznesit 2017 ", i cili mbahet nga data 01 Qershori
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
01.06.2017 | 00:00
Fëmijët janë vatër e dashurisë të mbushur me çiltërsi, mrekullia e tyre qëndron në pafajësi,