Ditët e Agrobiznesit 2017
Ditët e Agrobiznesit 2017
Banka Ekonomike po merr pjesë në “Ditët e Agrobiznesit 2017 ", i cili mbahet nga data 01 Qershori deri më 03 Qershor 2017 në Gjakovë. Ky organizim ka për qëllim të përgatisë fermerët Kosovar për perspektivën e re të sektorit të bujqësisë dhe sektorit të ushqimit në përgjithësi.
 
Në ditët e Agrobiznesit 2017, do të organizohen sesionet plenare të prezentimeve dhe punëtorive sipas sektorëve:
 
1. Sektori i Bletarisë (Dita e pare: 01.06.2017) 
2. Sektori i Blegtorisë (Dita e dyte: 02.06.2017) 
3. Panairi i gjedhit në fshatin Korenicë (Dita e trete: 03.06.2017)
 
Na vizitoni, Ju mirëpresim!
 
Banka Ekonomike 
Mendon për ty!
 
List of videos
Obavestenje
Obavestenje
25.04.2020 | 07:09
Poštovani klijenti i građani, Kako bismo pravilno informisali i izbegli moguće zabrinutosti naših
Ditët e Agrobiznesit
Ditët e Agrobiznesit
07.06.2017 | 14:12
Në kuadër të "Ditëve të Agrobiznesit 2017” në Gjakovë, si aktivitet përmbyllës i tri ditëve, sot
Ditët e Agrobiznesit 2017
Ditët e Agrobiznesit 2017
03.06.2017 | 12:00
Banka Ekonomike po merr pjesë në “Ditët e Agrobiznesit 2017 ", i cili mbahet nga data 01 Qershori
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
01.06.2017 | 00:00
Fëmijët janë vatër e dashurisë të mbushur me çiltërsi, mrekullia e tyre qëndron në pafajësi,