Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 28.04.2021 do të lansojë platformën e re të E-banking. Platforma e re do të lansohet me qëllim të thjeshtësimit si dhe ofrimit të më shumë mundësive për t’i realizuar përmes E-banking, pa pasur nevojë që të vizitoni degët tona.

Manualin e përdorimit të platformës së re të E-banking mund t’a gjeni poshtë ikonës për qasje në E-banking.
 
Gjithashtu, ju njoftojmë se sot me datë 27.04.2021 gjatë periudhës 16:45 deri rreth orës 17:30 mund të keni probleme eventuale gjatë qasjes në E-banking, e gjithë kjo për arsye të mirëmbajtjes së platformës me qëllim të rritjes së cilësisë së shërbimit.
 
Për çfarëdo paqartësie që mund të keni ju lutemi na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat: 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
11.06.2021 | 03:24
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.✅ Pa
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e