Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri

Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri 

 

Banka Ekonomike në bashkëpunim me partnerët Autosallon Alberti, Auto Kaçandolli, Auto Luxury, Auto Mita, Auto Trade KosovaAuto Trimi, Auto Sherreti, Kompanisë së sigurimeve Siguria, si dhe kompanisë së ndërmjetësimit Shield Brokers lanson kampanjën më të re të financimit të veturave përmes LIZINGUT.

 

Ju poashtu nga kjo ofertë do të përfitoni:

 

o   Kasko – FALAS për vitin e parë

o   Regjistrimi i parë dhe TPL – FALAS

o   Kushte preferenciale

o   Aprovim i shpejtë

o   Kohëzgjatja deri në 72 muaj

 

*Target grupi i kësaj kampanje do të jenë klientët individualë, klientët e biznesve të vogla dhe të mesme si dhe klientët e korporatave.

 

Apliko Onlinehttps://bit.ly/3kERJPG

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
01.12.2020 | 08:44
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri #MikMikBanka Ekonomike në bashkëpunim me
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
09.10.2020 | 08:31
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
05.10.2020 | 07:45
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
02.10.2020 | 03:05
Sistemi shëndetësor është një nga shtyllat kryesore të një shoqërie dhe pandemia e theksoj edhe një