NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
Të nderuar klientë,
 
Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të parandalimit të zgjerimit të COVID 19, ku mes tjerash ndalohen hyrje/daljet e qytetarëve në komunën e Klinës dhe Vitisë.
 
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të jenë të mbyllura nga data 26.03.2020 deri në njoftimin e rradhës.
 
 
Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të reduktojnë sa më shumë frekuentimin e degëve dhe të shfrytëzojnë kanalet tjera alternative të bankimit:
 
💳  Pagesa me kartela të bankës,
💻  Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking,
🏦  Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
06.04.2020 | 08:39
Njoftim për klientë,Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
01.04.2020 | 11:02
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITOREDëshirojmë
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër