NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE

NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE

 

Duke iu referuar vendimit të datës 16 mars 2020, të marr nga Banka Qendrore e Republikës së Kosovës dhe Shoqata e Bankave të Kosovës, për shtyerje të përkohshme të pagesës së kësteve kreditore për individë dhe biznese të cilët për shkak të situatës së krijuar pas shfaqjes së virusit Covid-19, kanë vështirësi në pagesat e rregullta të kësteve kreditore, vendim ky në funksion të mbështetjes së klientëve për tejkalim të situatës së krijuar si pasojë e virusit Covid-19.

 

Banka Ekonomike vendimin në fjalë e ka trajtuar me prioritet të lartë, duke përgaditur të gjitha detajet teknike dhe operacionale për zbatimin e plotë të këtij vendimi.

 

Të gjithë klientët, individë apo biznese, të cilët kërkojnë shtyerjen e pagesës së kësteve kreditore mund të aplikojnë përmes linqeve të më poshtme, ku duhet të plotësojnë aplikacionin online, duke specifikuar dhe argumentuar kërkesën.

 

Gjithashtu, dëshirojmë të i njoftojmë të gjithë klientët se kanali i vetëm përmes të cilit pranohet aplikimi është web faqja zyrtare, përmes linqeve të mëposhtme.

 

Aplikacioni online për Individë: https://bekonomike.com/sq/Aplikacioni-per-shtyerje-te-pageses-se-kredise-individ2

 

 

Aplikacioni online për Biznese: https://bekonomike.com/sq/Aplikimi-online-per-shtyerje-te-pageses-se-kredise-per-biznese2

 

 

VËMENDJE: Afati i fundit për aplikim të shtyerjes së kësteve kreditore është data 31 Mars 2020.

 

Për më shumë informata në lidhje me vendimin, referohuni web faqës zyrtare të BQK-së dhe mund të gjeni lajmin e plotë mbi këtë vendim:

https://bqk-kos.org/?id=104&I=1726

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

 

List of videos
Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
06.04.2020 | 08:39
Njoftim për klientë,Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
01.04.2020 | 11:02
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITOREDëshirojmë
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër