NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE

 NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE

 
Në vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për situatën e krijuar që po kalojmë, ju njoftojmë se nga data 24 Mars 2020 deri në njoftimin tonë të radhës, degët e Bankës Ekonomike do të punojnë me orar të reduktuar nga ora 7:30 deri në orën 09:30.

 

Gjithashtu, ju rikujtojmë klientëve se Pika Doganore te Fitorja, Ferizaj dhe Pika Doganore Pejë, vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura, deri në njoftimin e radhës.

 

Ndërsa, hapësirat vetëshërbyese 24/7 dhe rrjeti i ATM-ve vazhdojnë të funksionojnë normalisht në të gjitha lokacionet.

 

Në mënyrë që ta ruajmë vetën dhe njëri tjetrin, edhe njëherë ftojmë klientët, stafin dhe të gjithë qytetarët t’i zbatojnë të gjitha udhëzimet dhe rekomandimet e Institutit Kombëtarë të Shëndetësisë Publike në Kosovë.

 

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 500 500 ose 049 73 33 22, apo përmes email-it: kujdesindajklientit@bekonomike.com.

 

 

Pa panik! Me kujdes të shtuar!

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
06.04.2020 | 08:39
Njoftim për klientë,Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
01.04.2020 | 11:02
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITOREDëshirojmë
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër