Kredi Individuale deri në 35,000 Eur
Kredi Individuale deri në 35,000 Eur

KREJT BOHEN!

 

Kredi Individuale deri në 35,000 Eur, pa hipotekë, afati i kredisë deri në 15 vjet.

 

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: info@bekonomike.com

 

*Target grupi i kësaj kampanje janë të gjithë personat individualë që marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë. Ndërsa për vlerën e kredisë deri në 35,000 Eur, pa hipotekë mund të aplikojnë vetëm klientët që marrin paga nga buxheti i Kosovës dhe nga Institucionet/Kompanitë publike.

 

Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:

Kredit kartelë, mbitërheqje, e-banking, SMS njoftimin, SMS Info, SMS Top UP.

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
06.04.2020 | 08:39
Njoftim për klientë,Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
01.04.2020 | 11:02
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITOREDëshirojmë
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër