Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës Ekonomike
Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës Ekonomike

Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës Ekonomike

 

Banka Ekonomike në bashkëpunim me partnerët Porsche Kosova, Reforma, Baki Automobile, Kompania e sigurimeve Siguria dhe Shield Brokers, përmes kampanjës më të re ju mundëson blerje të veturës përmes lizingut të Bankës Ekonomike.

 

Start & GO!

 

Kasko – FALAS për vitin e parë

Regjistrimi i parë dhe TPL – FALAS

Mundësi që pagesën ta filloni pas 3 muajve!

Afati i kredisë: deri në 6 vite

Norma e vjetore e interesit: duke filluar nga 5.99%

Norma efektive e interesit: 6.20%

Shpenzimet administrative: 1%

Maturiteti maksimal: deri në 6 vite

Pjesëmarrja: deri në 20%

 

Target grupi i kësaj kampanje do të jenë klientët individualë, klientët e biznesve të vogla dhe të mesme si dhe klientët e korporatave.

 

*Nëse aplikohet grejs periudha, atëherë norma efektive e interesit është e ndryshueshme!

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
01.12.2020 | 08:44
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri #MikMikBanka Ekonomike në bashkëpunim me
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
09.10.2020 | 08:31
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
05.10.2020 | 07:45
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
02.10.2020 | 03:05
Sistemi shëndetësor është një nga shtyllat kryesore të një shoqërie dhe pandemia e theksoj edhe një