Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të kësaj, Banka Ekonomike vazhdon që të ofrojë mundësi financimi të gjithë bujqëve në mënyrë që të realizojnë projektet dhe të rrisin rendimentin e tyre.

Kushtet e kampanjës:
•    Kredi bujqësore deri në 10,000 Eur
•    0% shpenzime administrative
•    Afati deri në 60 muaj
•    Aprovim të shpejtë
•    Kushte preferenciale
•    Pako optimale për klientë të bujqësisë
•    Norma vjetore e interesit duke filluar nga 14%
•    Norma efektive e interesit duke filluar nga 14.93%
•    Për shumën 10,000 Eur afati 60 muaj, totali i obligimeve që duhet të paguhet deri në maturim të kredisë është 13,961.38 Eur.

 
Target grupi i kësaj kampanje janë të gjitha bizneset dhe individët e aktivitetit agro.
Në kuadër të kampanjës, klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe produkte dhe shërbime tjera siç janë: mbitërheqja, kredit kartela, E-Banking etj.
 
Në kuadër të kushteve të kampanjës klientët agro do të mund të tejkalojnë disa nga pengesat e biznesit siç është mungesa e hipotekës, do të përfitojnë çmime preferenciale dhe shërbim efikas.”

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Njoftim për mbyllje të llogarive jo aktive
Njoftim për mbyllje të llogarive jo aktive
14.04.2021 | 09:26
NJOFTIMNjoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë