-Njoftim-
-Njoftim-

Të nderuar klientë,

 

Banka Ekonomike ju njofton se të gjitha degët/nëndegët e bankës do të funksionojnë me orarin e zakonshëm, poashtu, hapësirat vetëshërbyese dhe bankomatët do të jenë në dispozicion 24/7.
Gjithashtu ju mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresën: info@bekonomike.com.

 
 

Banka Ekonomike këshillon klientët që për të reduktuar riskun e shpërndarjes së Corona virusit të shmangin përdorimin e parave cash duke shfrytëzuar mundësitë alternative:

 
 
▪️PAGESAT ME KARTELAT CONTACLESS, PA KONTAKT
 
 
▪️REALIZIMIN E SHERBIMEVE BANKARE PERMES PLATFORMES E-BANKING.


Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
06.04.2020 | 08:39
Njoftim për klientë,Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
01.04.2020 | 11:02
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITOREDëshirojmë
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër