Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja për disa shërbime do të pësojë ndryshime.
 
Shërbimet/çmimet të cilat do të ndryshohen nga data 25 Korrik janë: 
 
Mirëmbajtja e llogarisë rrjedhëse për individë
Mirëmbajtja e llogarisë rrjedhëse për persona juridik
Ndryshimi i normës së interesit për produktet kreditore për individë
Ndryshimi i normës së interesit për produktet kreditore për persona juridik
Ndryshimi i normës së kamat vonesës
 
Për më shumë informata rreth publikimit të çmimores, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe 049 733 322.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
NJOFTIM PËR MBYLLJE TË LLOGARIVE
NJOFTIM PËR MBYLLJE TË LLOGARIVE
05.02.2020 | 09:00
NJOFTIM
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
21.01.2020 | 09:58
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
Kampanja e Depozitave
Kampanja e Depozitave
26.12.2019 | 03:35
Çka mbjell, korr! Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito: • Norma tejet atraktive të interesit
Kartelat  contacless
Kartelat contacless
06.12.2019 | 08:29
PAGUAJ MIK MIK 💳🏦📶Sot jeta është bërë shumë dinamike dhe kjo e bënë kohën më të shtrenjtë se