KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
KREDI HIPOTEKARE DERI NË 350'000 EUR
Planet tuaja për shtëpi apo banesë të re me Bankën Ekonomike mund ti realizoni shumë shpejt, në mënyrë që më të dashurve tuaj t’ua ofroni ambientin që meritojnë.
Ju ofrojmë kredi hipotekare deri 350,000 Eur me afat kthimi deri në 30 vjet dhe me norma preferenciale të interesit.
 
Ju poashtu do të përfitoni:
E-Banking (aktivizimi falas)
SMS Banking
Mbitërheqje dhe 
Flexi Kartelë – paguani deri në 18 këste, pa provizion dhe fitoni bonus.
 
Ju mirëpresim!
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
 
Qendra e Thirrjeve | 038 500 500 & 049 733 322
List of videos
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve
Njoftim për ndryshim të Çmimores
Njoftim për ndryshim të Çmimores
20.04.2020 | 12:00
Njoftim për ndryshim të Çmimores Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme Vjetore të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme Vjetore të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
20.04.2020 | 11:31
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e