RRITE BIZNESIN TEND ME KREDI PËR BIZNES DERI NË 100,000 EUR
RRITE BIZNESIN TEND ME KREDI PËR BIZNES DERI NË 100,000 EUR
Banka Ekonomike me ofertën më të re për Biznese ofron zgjidhjen ideale për ju, duke ju mundësuar t'i realizoni synimet tuaja shumë lehtë dhe shpejtë.
OFERTA PËR BIZNESE:
Kredi biznesi deri në 100,000 EUR
0% Shpenzime administrative
Grejs Periudhë
Normë Preferenciale të Interesit
Flexi Kartelë (Mastercard) deri në 18 këste pa provizion, fito bonus, me mirëmbajtje falas për vitin e parë
E-Banking aktivizimi falas
SMS Njoftimi
Për çdo informatë shtesë, ju lutem vizitoni njërën nga degët tona në mbarë Kosovën
                                                                Oferta Vlenë deri më 30 Tetor 2014
Ju mirëpresim!                                                                                                                                                        +381 (0) 38 22 53 53
Banka Ekonomike                                                                                                                                                 +386 (0) 49 73 33 22
Traditë dhe Siguri                                                                                                                                              www.bekonomike.com
                                                                                                                                                       
Facebook: Banka Ekonomike
Instagram: bankaekonomike
List of videos
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
15.10.2019 | 09:36
Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
15.10.2019 | 09:23
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
30.09.2019 | 08:26
NJOFTIMNjoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja