REALIZONI QËLLIMET TUAJA ME OFERTËN SPECIALE PËR KREDI INDIVIDUALE DERI NË 25,000 EUR
REALIZONI QËLLIMET TUAJA ME OFERTËN SPECIALE PËR KREDI INDIVIDUALE DERI NË 25,000 EUR
Realizoni qëllimet tuaja me ofertën me të re për kredi individuale nga Banka Ekonomike
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 25,000 EUR 
NORMË PREFERENCIALE TË INTERESIT
0% SHPENZIME ADMINISTRATIVE
PA GARANTUES, PA BASHKËHUAMARRËS
PA HIPOTEKË,
FLEXI KARTELË (MASTERCARD),
deri në 18 këste pa provizion, fito bonus, me mirëmbajtje falas për vitin e parë
E-BANKING (aktivizimi falas)
SMS BANKING (aktivizimi falas) 
 Për çdo informatë shtesë, ju lutem vizitoni njërën nga degët tona në mbarë Kosovën
                                                         Oferta Vlenë deri më 30 Tetor 2014
Ju mirëpresim!                                                                                                                                         +381 (0) 38 22 53 53
Banka Ekonomike                                                                                                                                    +386 (0) 49 73 33 22
Traditë dhe Siguri                                                                                                                                  www.bekonomike.com
                                                                                                                                                       
Facebook: Banka Ekonomike
Instagram: bankaekonomike
List of videos
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
15.10.2019 | 09:36
Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
15.10.2019 | 09:23
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
30.09.2019 | 08:26
NJOFTIMNjoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja