KESH KREDI DERI NË 5,000 EUR
KESH KREDI DERI NË 5,000 EUR
Banka Ekonomike, me ofertën më të re, i bën ëndrrat tuaja realitet
 
Merr kredi personale deri në 5,000 Eur
Duke paguar vetëm 82 Eur në muaj
Si dhe 0% shpenzimet administrative
Pa garantues dhe pa bashkëhuamarrës
Kurse kredinë filloni ta paguani pas 3 muajve
 
Nuk mbetet me kaq, ju poashtu përfitoni edhe:
 
Flexi Kartelë – kreditë kartelë me të cilën mund të paguani deri në 18 këste, pa provizion dhe njëkohësisht fitoni bonus – mirëmbajtja falas për vitin e parë
E banking & SMS Banking – aktivizimi falas
 
Për informata më të hollësishme, ju lutemi vizitoni njërën nga degët tona më të afërt për ju!
 
Oferta vlen deri më 30 Gusht 2014
                                                           
Ju mirëpresim!                                                                                                                                                           +381 (0) 38 22 53 53
Banka Ekonomike                                                                                                                                                    +386 (0) 49 73 33 22
Traditë dhe siguri                                                                                                                                              www.bekonomike.com 
                                                                                                                                                                                                                           Facebook: Banka Ekonomike
                                                                                                                                                                                                                             Instagram: bankaekonomike
 
List of videos
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
15.10.2019 | 09:36
Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
15.10.2019 | 09:23
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
30.09.2019 | 08:26
NJOFTIMNjoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja