OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
Me rastin e mbajtjës së Panairit të Produkteve Bujqësore 2013, për të gjithë klientët e sektorit të Bujqësisë Banka Ekonomike ofron Kredi Bujqësore me 0% shpenzime administrative gjatë tërë muajit Tetor.
Ky hap korrespondon me një prej qëllimeve të Bankës Ekonomike për të mbështetur rritjen e prodhimtarisë vendore me theks të veçantë sektorin e bujqësisë.
Për çdo informatë shtesë rreth shfrytëzimit të kësaj oferte, ju lutem vizitoni njërën prej degëve të Bankës Ekonomike në të gjithë Kosovën. 
Partneriteti vendor jep sukses!
List of videos
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
15.10.2019 | 09:36
Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
15.10.2019 | 09:23
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
30.09.2019 | 08:26
NJOFTIMNjoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja