BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
Si sinjal i gatishmërisë dhe rëndësisë në trajtimin e sektorit të bujqësisë së Republikës së Kosovës, Banka Ekonomike edhe këtë vit merr pjesë në Panairin e Bujqësisë 2013.
Me qëllim të mbështetjës së klientëve që merren me sektorin e bujqësisë, Banka Ekonomike gjatë tërë muajit Tetor ofron kredi bujqësore pa shpenzime administrative!
Panairi zyrtarisht ka filluar ditën e mërkurë (02 Tetor) dhe do të jetë i hapur deri ditën e shtunë (05 Tetor) në orën 16:00.
Për më shumë informata rreth panairit apo mundësive për aplikim, ju lutem vizitoni njërën nga degët e Bankës Ekonomike në gjithë Kosovën. 
List of videos
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
15.10.2019 | 09:36
Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
15.10.2019 | 09:23
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
30.09.2019 | 08:26
NJOFTIMNjoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja