BANKA EKONOMIKE HAPI SPORTELIN E RI NË TERMINALIN DOGANOR "HOLANDEZ" NË PRIZREN
BANKA EKONOMIKE HAPI SPORTELIN E RI NË TERMINALIN DOGANOR "HOLANDEZ" NË PRIZREN
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se është hapur sporteli i ri në Terminalin Doganor “Holandez”, rruga e tranzitit p.n. (afër kolegjit Loyola).
Me hapjen e këtij sporteli, klientët:
Do të kenë çasje çdo ditë nga dita e hënë deri ditën e shtunë (08:00 deri 18:00), ndërsa të dielën nuk do të punohet.
Do të mund të kryejnë të gjitha shërbimet bankare (pagesa të doganës, transfere, deponime/tërheqje, etj).
Në vazhdën e përpjekjeve për të ofruar shërbime të shpejta dhe cilësore në ambient të përshtatshëm dhe komod, Banka Ekonomike ka hapur dyert për klientët e saj në rrugën e tranzitit në Prizren. Hapja e këtij sporteli doganor konfirmon angazhimin maksimal të Bankës Ekonomike në plotësimin e të gjitha nevojave dhe kërkesave të klientëve tanë, duke qëndruar sa më afër jush.
 
Për çdo informatë shtesë apo detaje të tjera, ju mund të vizitoni njërën nga degët më të afërta të Bankës Ekonomike, apo të telefononi në Qendrën e Thirrjeve në +381 (0) 38 22 53 53.
Ju mirëpresim!
List of videos
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
Kredi Individuale - deri në 30,000 Eur
15.10.2019 | 09:36
Kredi Individuale deri në 30,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
15.10.2019 | 09:23
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
NJOFTIM-- MBYLLJA E LLOGARIVE
30.09.2019 | 08:26
NJOFTIMNjoftohen të gjithë klientët e Bankës Ekonomike të cilët kanë llogari të hapur në këtë bankë
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
Njoftim për ndryshim të çmimorës së shërbimeve për individë dhe persona juridik
19.06.2019 | 11:22
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 25 Korrik 2019, çmimorja