Dega Pejë
Dega Pejë
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka ridizajnuar hapësirën e Degës së Pejës, duke ofruar tani një ambient shumë më të përshtatshëm të shërbimit për të gjithë klientët tanë.
 
Ambienti i ri është dizajnuar sipas imazhit të ri, ku ofron hapësirë më të përshtatshme, komunikim më të mirë, qasje më të lehtë dhe të shpejtë në produktet dhe shërbimet tona.
 
Për t’i plotësuar nevojat bankare të klientëve tanë, kemi krijuar edhe hapësirën vetë shërbyese 24/7, ku ju mund të depononi qarkullimin tuaj ditor në çdo kohë, shpejtë dhe sigurtë, pa u kufizuar nga orari zyrtar i bankës, poashtu mund të qaseni në platformën e E-Banking dhe ti realizoni shërbimet bankare.
 
 
Na vizitoni, Ju mirëpresim!
 
Banka Ekonomike 
Mendon për ty!
List of videos
Obavestenje
Obavestenje
25.04.2020 | 07:09
Poštovani klijenti i građani, Kako bismo pravilno informisali i izbegli moguće zabrinutosti naših
Ditët e Agrobiznesit
Ditët e Agrobiznesit
07.06.2017 | 14:12
Në kuadër të "Ditëve të Agrobiznesit 2017” në Gjakovë, si aktivitet përmbyllës i tri ditëve, sot
Ditët e Agrobiznesit 2017
Ditët e Agrobiznesit 2017
03.06.2017 | 12:00
Banka Ekonomike po merr pjesë në “Ditët e Agrobiznesit 2017 ", i cili mbahet nga data 01 Qershori
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
01.06.2017 | 00:00
Fëmijët janë vatër e dashurisë të mbushur me çiltërsi, mrekullia e tyre qëndron në pafajësi,